menu

THIS WEEK’S LUNCH!

Weekly Charcoal Grill
-fish
カサゴの炭火焼 ソイマヨネーズサルサ
旬野菜のグリル添え
Charcoal Grilled Spicy KASAGO Fish with Soy Mayonnaise Sauce
Grilled Seasonal Vegetables
1,500

-meat
日南鶏の炭火焼ファフィータ
アボカド サルサ サワークリーム
Charcoal Grilled Fajita with Salsa, Guacamole and Sour Cream
1,600

PASTA
ケールとチョリソー、フレッシュトマトのペペロンチーノ
Spaghetti Peperoncino with Kale, Chorizo and Fresh Tomato
1,300

渡り蟹とアスパラガスのトマトクリームニョッキ
Gnocchi Tomato Cream Sauce with Blue Crabs and Asparagus
1,400

霧島豚のボロネーゼスパゲッティ
Spaghetti Meat Sauce with KIRISHIMA Pork
1,400