THIS WEEK’S LUNCH!
Weekly Charcoal Grill
-fish
カサゴの炭火焼 ソイマヨネーズサルサ
 旬野菜のグリル添え
Charcoal Grilled Spicy KASAGO Fish with Soy Mayonnaise Sauce
Grilled Seasonal Vegetables
1,500 
-meat
日南鶏の炭火焼ファフィータ
アボカド サルサ サワークリーム
Charcoal Grilled Fajita with Salsa, Guacamole and Sour Cream
1,600 
PASTA
ケールとチョリソー、フレッシュトマトのペペロンチーノ
Spaghetti Peperoncino with Kale, Chorizo and Fresh Tomato
1,300 
渡り蟹とアスパラガスのトマトクリームニョッキ
Gnocchi Tomato Cream Sauce with Blue Crabs and Asparagus
1,400
霧島豚のボロネーゼスパゲッティ
Spaghetti Meat Sauce with KIRISHIMA Pork
1,400
