This week’s lunch!
Charcoal Grill
牛ハラミの炭火焼ファフィータ サルサ ワカモレ サワークリーム
Charcoal Grilled Beef Hunger Steak Fajita with Salsa,Guacamole and Sour Cream
1,600
トラウトサーモンのハーブとチーズの炭火焼 ビーツのタルタル添え
Charcoal Grilled Trout Salmon topped with Herb and Cheese, with Beet Tartar
1,500
PASTA
カリフラワーとイベリコベーコンのアマトリチャーナ
Spaghetti L’amatriciana with Cauliflower and Iberico Bacon
1,300
雲丹とケールの有機卵カルボナーラ
Spaghetti Organic Egg’s Carbonara with Sea Urchin and Kale
1,400
ポルチーニ茸とゴルゴンゾーラソースのニョッキ
Gnocchi Gorgonzola Sauce with Porcini
1,400